Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Platser kvar till Tränarforum

Vi är redan över 90 deltagare, men det finns fortfarande plats. Anmäl dig och dina tränarkollegor till Tränarforum i Malmö 26-27 augusti. Anmälningstiden är förlängd till 20 augusti.

Praktik på Tränarforum 2022

I år har vi föreläsningar och boende på Good Morning Hotel Malmö och den praktiska delen i SBF:s Elitcenter. Idrottpsykologen G öran Kenttä föreläser, vi har två valbara spår under rubriken "Brottning i teori och praktik", vi tar en diskussion om vad som för Svensk Brottning framåt och lär oss mer om skadeprevention av Elin Nilsson.

Föreningen kan söka projektstöd för deltagaravgiften som alla tränare som deltar och även söka medel för 50% av resekostnaden. Till anmälan och mer information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälningstiden är förlängd till 20 augusti.

Vi ses i Malmö!

Har ni frågor, kontakta Malin Kjebon, malin.kjebon@brottning.rf.se

Publicerad: 2023-08-16

Senast uppdaterad: 2023-08-16

Författare: Malin Kjebon