Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Nyheter

 • OS i Paris 2024 – Information

  När den olympiska elden tänds i hjärtat av Paris, kommer världen att förenas i en spektakulär idrottsfest. Paris står redo att välkomna atleter och åskådare från hela världen för en upplevelse fylld av passion, prestation och gemenskap. Mellan den 26 juli och 11 augusti kommer staden att fyllas med olympisk anda, och bland OS-grenarna hittar vi brottningen, där Sverige har två representanter.
 • Elitdialog med Sveriges elitföreningar

  SBF:s elitorganisation bjuder in till Elitdialog med Sveriges samtliga elittränare i respektive gren. Det kommer ske vid tre olika digitala möten med datumen 5 september, 10 september och 17 september.
 • Summering av U20-EM

  För andra året i rad tar Sverige tre medaljer vid U20-EM - en av varje valör - vilket återigen visar att vi har en mycket lovande generation på gång inom svensk landslagsbrottning.
 • Svensk Brottning inleder arbete med ny strategi

  Svenska Brottningsförbundet (SBF) bjuder in till en serie dialogmöten för att diskutera och påbörja arbetet med en ny strategi för svensk brottning.
 • Johanna Lindborg uttagen till OS i Paris

  Idag kom beskedet att Johanna Lindborg blir uttagen i damernas brottning 62 kilo till de olympiska spelen i Paris. Sveriges olympiska kommitté meddelade idag att Lindborg ska få representera Sverige under spelen 9-10 augusti.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-04-19

Författare: Simon Tollstern

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration