Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Kommunikatör till Svenska Brottningsförbundet

Brottning är en av världens äldsta idrotter och har funnits med i det olympiska programmet sedan antiken. I alla kulturer och civilisationer har människor ägnat sig åt någon form av brottning för att mäta sina krafter, och brottare har sedan tidernas begynnelse varit beryktade för sin överlägsna fysik och mentala styrka.

Brottning är även den mest framgångsrika grenen i svensk idrottshistoria, där vi kan stoltsera med fler olympiska medaljörer än någon annan idrott. Storhetstiden för svensk brottning var på 1930- och 40-talen men framgångarna har även fortsatt i modern tid, men konkurrensen är hård då många andra idrotter också har stora framgångar.

Enligt vår strategi framgår att vi ska arbeta med att lyfta brottningen i alla forum. Vi söker därför en kommunikatör på 50% så snart som möjligt! Vi söker dig som älskar att arbeta med digital kommunikation med ett särskilt intresse för sociala medier. Du ska vara mycket van vid att hantera de flesta digitala kanaler och har lika lätt för att producera text, bild som rörligt innehåll.
Du har en god känsla för språk, text, bild, design, layout och struktur och är intresserad av utvecklingen inom kommunikationsområdet. Du får stor kreativ frihet i form av storytelling och grafiska uttryck. Du trivs med att arbeta i en idéburen organisation och är intresserad av idrott, och då gärna brottning. Vi ser att du är självgående med planeringsförmåga och vara social och är andra viktiga egenskaper hos dig som gör att du kommer att lyckas i den här tjänsten och trivas hos oss.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
• eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media, marknadsföring eller liknande
• erfarenhet från att arbeta med webbpubliceringsverktyg, videoredigering och bildredigeringsprogram
• vana av att konkret sätta upp annonser i sociala medier mot rätt målgrupp och att optimera dem för bästa effekt
• meriterande om du har erfarenhet från idrottsrörelsen eller annan idéburen föreningsverksamhet

Information och ansökan
Vi erbjuder dig en självständig och utmanade roll där du får chansen att bidra till att utveckla brottningen tillsammans med ett engagerat gäng på Brottningsförbundet. Anställningen är en projektanställning på 50% fram till 2024-12-31 med möjlighet för förlängning.

Välkommen med din ansökan och cv till vår generalsekreterare Samuel Lund (samuel.lund@brottning.rf.se) vi kommer att behandla ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 11 juni 2023.

Kommunikatör till Svenska Brottningsförbundet Pdf, 229.3 kB.

Publicerad: 2023-05-09

Senast uppdaterad: 2023-05-09

Författare: Lotta Samuelsson