Gå till innehåll
Skånes Brottningsförbund

Förändring i TEAM Skåne

Skånes Brottningsförbund har beslutat att göra en förändring i TEAM Skåne. Vi kommer i framtiden att på herrsidan jobba med Robin Severinsen som ansvarig & samordnare. Han kommer att ha ett nära samarbete och hjälp av Jim Pettersson och Raimo Ojala. Vi kommer jobba med fler lokala tränar i Skåne än tidigare. Organisationen kommer ha tre olika ansvarsområden, Ansvarig, Instruktör och Ledare. Vidare kommer Wizzam tack för sig efter 5år. Vi tackar för hans insats och önskar han lycka till i framtiden. Sava har tackat ja till att fortsätta i den nya strukturen.

Med förändringen kommer vi inte att hålla det tidigare planerade lägret i januari utan det kommer att bli framflyttat till februari.

Vad det gäller TEAM Skåne tjejer är inget förändrat.

Vi kommer också att under januari bygga vidare på söndagsträningarna, som Jim Pettersson startat upp. Vi kommer kalla det TEAM Skåneakademin vilket är ett fristående projekt. Men med ett nära samarbete med Team Skåne. Jim Pettersson kommer att vara ansvarig för TEAM Skåneakademin. Han kommer att ha ett nära samarbete och hjälp av Robin Severinsen och Raimo Ojala Vi kommer under början av året titta på möjligheterna att ta fram ett liknande projekt för tjejerna.

Malmö den 12 januari 2023

Publicerad: 2023-01-12

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Författare: Daniel Tuvestam

Sponsorer

Postadress

Skånes Brottningsförbund
c/o RF-SISU Skåne
Hylliestationstorg 2 3v
215 32 Malmö

info@skanebrottning.se

Besöksadress

Skånes Brottningsförbund
c/o RF-SISU Skåne
Hylliestationstorg 2 3v
215 32 Malmö

Fakturaadress

Skånes Brottningsförbund
Box 4
FE-35194
737 21 Fagersta

faktura@skanebrottning.se