Hoppa till sidans innehåll

Svenska Brottningsförbundet


Under en presskonferens på morgonen, kom besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten att barn- och ungdomar födda 2005 och tidigare får träna igen.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Den yrkesmässiga idrotten är undantagen regeringens och FHM nuvarande rekommendationer som gäller till och med 24 januari. I uppdateringen av SBF:s riktlinjer under coronapandemin, finns nu förtydligande kring hur SBF definierar yrkesmässig idrott.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Svenska Brottningsförbundet får medel ut Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Rörelsefond för att fortsätta projektet Wresfit
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Den internationella säsongen startade i helgen och Sofia Mattsson och Alex Kessidis visade framfötterna direkt då båda bärgade guld i sina årsdebuter.
 
Hans Hellquist, Svenska Brottningsförbundets ordförande under perioden 1989 - 1993, har avlidit.
 
Äntligen dags för våra damer att tävla. Sofia Mattsson - 53, Johanna Lindborg - 57 och Jonna Malmgren – 50, ställer upp i Grand Prix de France Henri Deglane som startar på fredag 15 januari i Nice.
 
Fortfarande gäller FHM:s och regeringens rekommendationer, att all offentlig verksamhet som inte är nödvändig, inklusive idrottsverksamhet inomhus, ställs in till och med 24 januari.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Måndagen 25 januari och söndagen 31 januari, bjuder SBF in till digitala träffar på temat Strategi 2025. Syftet med träffarna är att presentera arbetet, samt att få ta del av era kloka inspel.
 
Nu ges den andra möjligheten att få guidning i hur ni ansöker om kompensationsstöd. Trots att många av er klubbar är i stort behov av ekonomiskt stöd, är det är relativt få brottningsklubbar som söker det kompensationsstöd som erbjuds via RF.
 
En påminnelse till er klubbar som fått projektstöd under 2020.
 

Postadress:
Skånes Brottningsförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanebrottning.se

Se all info

Skånes Brottningsförbuns

Sponsorer

 

foreningsresor

 

Formo

 

leibst

 

malmo_catering

 

raskens

 

 

sparbanken_skane_217x66_c_pos_2