Hoppa till sidans innehåll

Svenska Brottningsförbundet


Sedan 1981 har SBF delat ut Ivars Guldsko till en svensk brottare som stått för den främsta prestationen under föregående år.
 

Årsmötet 2021 avklarat

(2021-04-18 13:58)
Precis som förra året genomfördes mötet digitalt via EasyMeet. Mötesordförande var även i år, Thomas Claesson, generalsekreterare för Baseboll- & Softbollförbundet.
 

Nytt nyhetsbrev ute nu

(2021-04-16 13:09)
Inför EM, sammanfattning av klubbträffen i veckan och artiklar från Cege Berglund, är något av innehållet i Nyhetsbrev 3-2021.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Hur fungerar det i klubbarna just nu? Vi efterlyser en lägesrapport. En uppdatering om coronapandemin och idrotten och Elvira Jakobsson, IFK Linköping presenterar sitt projekt inom Eldsjäl 2.0, 14 april, kl 18:00.
 
RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet.
 
Dags för er förening att nominera Årets Eldsjäl. Dessutom en tillkommer en ny kategori där klubbarna är med och nominerar i; Årets Innovation där vi lyfter det som trots pandemin har fungerat riktigt bra.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Det innebär fortsatt stopp för tävlingar och matcher med undantag för den yrkesmässiga idrotten. Däremot räknas inte längre verksamhet i kommunala idrottshallar som "icke nödvändig", vilket öppnar upp för träning.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
På grund av rådande tävlingsrestriktioner samt ökad smittspridning i region Västmanland, har SBF:s styrelse beslutat att ställa in SM i Västerås 28-29 maj.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 

Nytt nyhetsbrev ute nu

(2021-03-14 12:00)
Inför OS-kvalet, intervju med Johanna Lindborg, Tränarutbildning i parabrottning och lite till i årets andra nyhetsbrev
 

Postadress:
Skånes Brottningsförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanebrottning....

Se all info

Skånes Brottningsförbuns

Sponsorer

 

foreningsresor

 

Formo

 

leibst

 

malmo_catering

 

raskens

 

 

sparbanken_skane_217x66_c_pos_2