Svenska Brottningsförbundet - Skånes Brottningsförbund
Hoppa till sidans innehåll

Svenska Brottningsförbundet


Svensk Brottning tar ett stort kliv för ett hälsosammare Sverige. SBF tillsammans med Svenska brottningsklubbar lanserar nu en ny och spännande träningsform för allmänht
 
Svenska Brottningsförbundet har i drygt ett år tittat på att förändra tävlingsstrukturen, framförallt för de yngre brottarna. Vi har kommit en bra bit på väg och vi ska nu genomföra några tester på några tävlingar I början av höstsäsongen 2018.
 
Svenska Brottningsförbundet, Folksam och Riksidrottsförbundet bjuder in till en inkluderingsdag lördagen 8 september i Stockholm. Dagen kommer att bestå av teoripass och workshops som Sofia B Karlsson på Riksidrottsförbundet leder.
 
Sverige skickade två brottare på herrsidan i fristil till JEM i Rom för ett par veckor sedan. Läs förbundskapten Murray Shores rapport från tävlingen.
 
 
 
 
Fristilslandslaget för herrar skickade två brottare till Madrid och Spaniens GP. Här kommer rapporten från tävlingen.
 
Sverige åkte till Europamästerskapen för Juniorer i italienska huvudstaden Rom med fem brottare i den grekisk romerska stilen. Här kommer rapporten från tävlingen.
 
amtruppen och damernas U23-trupp deltog på den internationella stortävlingen Spaniens GP. Här kommer förbundskaptenernas rapport.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

Rapport UVM 5-9/7- 2018

(2018-08-02 20:33)
Resan för laget gick bra och vi reste ner till Zagreb 1 1/2 dag före för att acklimatisera killarna och samtidigt heja fram de svenska tjejerna som tävlade dagarna före.
 

Junior-EM i Rom

(2018-07-30 09:57)
Imorgon startar JEM i den italienska huvudstaden Rom. Tvälingen startar med herrarnas Grekisk-romerska stil. Först ut i den svenska truppen är Albin Olofsson och Jacob Logård.
 
SISTA ANMÄLNINGSDAG 1/8.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

Postadress:
Skånes Brottningsförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanebrottning.se

Se all info

Skånes Brottningsförbuns

Sponsorer

 

foreningsresor

 

Formo

 

leibst

 

malmo_catering

 

raskens

 

 

sparbanken_skane_217x66_c_pos_2